Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

"Milá slova, která potěší...Děkuji všem!

Vaše Lucka :)

lur_1434e-2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Svatba L+M Statek U Nás <3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Andrea Vinterová - Rodinné focení

8. 1. 2013 16:39

Luci,

moc Ti děkuji za nádherné fotky mě a mého syna. Vše probíhalo přesně tak, jak jsem si představovala. Jsi nejen profesionál ve svém oboru, ale hlavně moc milá a přátelská slečna, která svým přístupem ke klientům vykouzlí úsměv na rtech snad každému a myslím, že nikdo nemůže být jinak než na sto procent spokojený. Stejně tak, jako jsem byla já. Moc ráda se na Tebe v budoucnu opět obrátím a už teď se těším na další spolupráci!

A.

Veronika - boudoir focení :)

4. 1. 2013 17:56

Lů,
chtěla bych Ti velmi poděkovat za Boudoir focení. Cestou do hotelu ve mne rostla nervozita a pomalu jsme myslela, že tam ani nedojdu. Nicméně tato nervozita ze mne velice rychle opadla už při prvním otevření dveří hotelového pokoje:). Především děkuji za profesionální výkon, uvolněnou atmosféru a kamarádský přístup:). Fotky jsme darovala, jako dárky pod stromeček a vykouzlily nejeden úsměv:). I když mám nějaké to kilo na víc, Lucka z nich udělala mou přednost a výsledek byl velmi lahodný oku :). Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji :).

Lucie Mervartová - Poděkování

3. 1. 2013 15:26

Luci,
tímto bych Ti chtěla MOC poděkovat za profesionální výkon a překrásné fotky, které potěšily nejen moje dušičku, ale i oko mého manžela, který se nemohl vynadívat. Určitě s Tebou budu počítat pro další focení do budoucna. Jsi opravdu moc šikovná ! Díky ;)

Monča + Dáda - 14. 10 - Praha - Máme nejkrásnější rande fotky!!

14. 11. 2012 21:52

Focení s Luckou bylo strašně suprový :) Byli jsme oba dost nervózní, ale jak Lucka začala fotit spadlo to z nás :) Bylo to nejlepší focení :) Pohodové :) Jsem strašně ráda, že jsme zvolili právě Lucku! :) Takže vy co chcete nějaké hezké fotky, ať už s přítelem nebo rodinou, zvolte právě Lucku! Nebudete litovat tak jako já s přítelem! :)
Lucinko děkujeme moc moc :* Jsi skvělá!! :)

Sandra + Tonda + 1 Černých - Těhulkovské focení v Praze 15.9.2012

17. 10. 2012 10:46

Mockrát děkujeme Lucce za úžasné fotky a profesionální přístup při těhu focení. Opět úžasná atmosféra a spolupráce jako při svatebním focení. Děkujeme a doporučujeme !

Martin a Aneta Švarcovi - focení našejo miminka

12. 10. 2012 9:19

Lucinko,

mnohokrát děkujeme za krásné fotečky našeho Martínka. Focení bylo velmi profesionální,uvolněné ,milé a vznikla nám krásná vzpomínka na celý život:))Jsme moc spokojeni a všem vřele doporučuji.Ještě jednou moc děkujeme a rádi se na tbe zas obrátíme

M a O - Náš jedinečný den ... 21. července 2012

1. 10. 2012 20:27

Milá Lucko,

chceme Ti z celého srdce poděkovat za nádherné fotografie!!!
Díky Tobě náš krásný den prožíváme stále dokola a dokola :) Zachytila jsi spoustu nádherných okamžiků, jedinečných momentů a nezapomenutelných detailů!!!

Děkujeme!!!!

Michaela a Ondřej Mirovští

Lenka - Naše svatba v teniskách :-)

5. 9. 2012 12:30

Svatební fotky jsou jediná vzpomínka na den D, až Vám bude 50 tak znovu neochutnáte dort, který jste v ten den jedli, ale podíváte se na fotky a na tváři se Vám objeví úsměv. Fotky od Lucky mi ho na tváři vykouzlí vždy a proto jí děkujeme, že mohla být s námi a její fotky nám tu úžasnou atmosféru připomenou! :-) Závidím všem budoucím nevěstám, že je to focení a jejich den teprve čeká, hned bych si to zopakovala! :-) VELKÉ DÍKY Luci! Lenka a Roman :-)

Terka - Milá Lucko

14. 8. 2012 19:45

Chceme Ti moc poděkovat za krásné fotečky. Celý den jsme si krásně užili a Lucka zapadla dokonale mezi svatebčany, focení bylo moc příjemné a výsledek dokonalý. Určitě to nebylo naše poslední focení :-) Můžeme moc doporučit :-)

Tereza a Vašek - Nezapomenutelné fotky ze svatby!!

26. 7. 2012 11:28

Milá Lucko,

opakovaně, ale pochvaly není nikdy dost, ti děkujeme za nafocení naší netradiční barevné knoflíkové svatby. Byl to báječný den a díky fotkám od tebe bude i nezapomenutelný! Ať se mě bude ptát kdokoliv a bude mít názor jakýkoliv, tak vždy budu chválit a doporučovat. Jen tak dál! :-)

Těšíme se na případnou další spolupráci, třeba do sekce Těhulky. :-)

šťastní Podzimkovi

Myška a Ondra - Lucík je skvělý člověk!!!

4. 5. 2012 17:56

Milá Lucko,

moc Ti děkujeme za naprosto nádherné fotečky!!! Nesmírně moc se těšíme na 21. července, kdy se zase uvidíme na naší svatbě :) Budeme mít ty nejkrásnější fotky na světě...to je úplně jasné!!!
Jsi skvělá fotografka, která si všímá detailů a fotografie od Tebe jsou opravdu velmi krásné a plné života.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci s Tebou!!!
M + O

Ela a Petr Zelenohorští - Lepšie sme si nemohli ani len vybrať :)

2. 5. 2012 21:27

Lucinka :)

Je nám nesmierným potešením ti napísať všetko čo sa v nás odohráva po najdôležitejšom a najkrajšom dni v našom živote, ktorý si nám zvečnila nádhernými fotkami dňa 28.4.2012 na zámku Radíč :)
Si neskutočne trpezlivá a kreatívna slečna, ktorá je na tom správnom mieste.. myslím, že bez teba, ak by sme sa rozhodli pre ineho fotografa by naše fotky nemali tu správnu atmosferu..
Každý jeden zachytený pohyb, póza.. detail.. každá fotka v nás vyvoláva prekrásny pocit a pri vzhliadnutí sa vraciame späť do dňa kedy sa naše srdcia navždy spojili..
Sme šťastní, že sme sa vložili do rúk práve tebe.. pretože fotenie s tebou je pre nás neskutočným zážitkom ako výmena našich prstienkov a prvý manželský bozk.. pretože vieme že to bude navždy.. tak ako MY ostaneme navždy spolu.. tak aj fotky od teba v nás navždy vyvolajú a zanechaju tú atmosféru, ktorá bola práve v ten krásny slnečný deň.. deň kedy sme si povedali ANO..
Ďakujeme ti !!!!

Charlotte - Poděkování za opakované focení !!!

2. 5. 2012 20:53

Pokud jste těhotný, chystáte svatbu nebo se chcete nechat jen tak vyfotit s partnerem, rodinou nebo sama, tak vám strašně moc doporučuji fotografku - Lucie Kachňulé Rýglová !!! Mluvím ze skušenosti ! Profi fotky, přístup prostě vše ! Jsem s ní opakovaně moooc spokojená !!! Děkuji Lucinko za nej nej památky co už od tebe máme !!!!

Pipi a Víňa - Poděkování naší milé Kachničce aneb trochu netradiční Svatba 9.3.2012

29. 3. 2012 16:00

Drahá Lucinko :-)

ještě jednou moc děkujeme, že jsi si pro nás udělala na poslení chvíli čas a provázela nás v náš svatební den :-) I když nebylo ideální počasí, i když nejsem šatičkový typ a rozmýšlela jsem se zda má profi fotograf smysl, nyní ničeho nelituji. Fotky jsou nad mé očekávání a Tvé nasazení a zapálení pro věc je až nezuěřitelné. Chvílemi člověk zapomene, že ho někdo vlastně fotí a pak je překvapený, že má zachycené i zdánlivé maličkosti o kterých by jste řekli, že jsou nepodstatné a ve finále z nich máte největší radost. Nemusíte mít obrovskou a drahou svatbu a přesto svatební fotky jsou k nezaplacení. Budete se na ně chtít dívat pořád a pořád dokola i když jste je viděli tisíckrát.Vrací se kouzlo okamžiku na který nezapomenete, pokud se podíváte na dokonalou fotku, která vám nejkrásnější den bude neustále připomínat. Jestliže nepřekypujete sebevědomím a váháte zda profi fotky ano či ne je to v případě Lucinky bezpředmětné.Je to prostě kouzelnice, proto se můžete bezobav jen těšit na výsledek dokonalé práce :-) Už teď se těšíme na další příležitost, kdy budeme opět velice rádi spolupracovat a pořádně si to užijeme....

Lucka a sourozenci - foto jako dárek

12. 11. 2011 8:16

Lucka je nejen bezvadná fotografka (což tedy není zas tak obvyklé v dnešní době), ale i skvělý člověk, který se dokáže vcítit do toho co chcete a očekáváte. Můj bratr a sestra se focení velmi obávali, ale po zkušenosti s Luckou jsou natšení nejen z fotek, ale i z pozování. Vyjde maximálně vstříc, má skvělé nápady a musím říct že na každou událost kde bude fotograf třeba je Lucka naše :)

Luci moc děkujeme za super fotky a hlavně za tvou ochotu a vstřícnost, to se v dnešní době už moc nevidí.

Lucka Ž

Helenka Naimanová - Pohodové focení mé dcerky

11. 11. 2011 17:46

Moc děkuji Lucince za úžasné focení,které proběhlo 9.11.2011.
Fotila moji 18měsíční dcerku a mě.Byla velice trpělivé,nespěchala,nekoukala na hodiny,byla lidská,milá,pohodová.
Strašně jsem si to užila já i malá.Bylo to takový pohodový den s procházkou ze které bude jistě spousta krásných fotek!
Ještě ten den mi Lucka poslala první fotečky a byla jsem unešena!!!
Rozhodla jsem se,že se necháme fotit každý rok!Doporučuji všem!!

Lucka Potůčková - Děkujeme za nádherné fotky!

6. 11. 2011 18:40

Ahoj Luci,
děkujeme opravdu moc za nádherné fotky, které nám vždycky připemenou náš krásný svatební den!

Lucka a Vašek Potůčkovi

Zuzka s rodinou - Skvělý den a ještě lepší fotky

26. 10. 2011 20:22

Na Lucinku jsme narazili náhodou na svatbě naší kamarádky,kterou Lucka fotila. Už na této svatbě nám nafotila naší rodinku,zaujala hned na první pohled naší poměrně živou dcerku a vyšly z toho úžasné fotky.Stačilo mi vidět jen jednu upravenou a věděla jsem,že se s Lucií nevidíme naposledy.Domluvily jsme se na nafocení rodinných fotografií.Velice mě nadchlo,že se bude fotit venku.Chtěli jsme nějaké netradiční fotky,ne takové to sem si sedněte usmějte se a hotovo. Focení samotné bylo ve velice příjemném duchu,nenásilné,plné nápadů a pohody.Završení pak bylo nafocení našeho špunta u Lucky doma.Na fotografiích nikdo ani nepoznal,že se nejedná o ateliér:-)
Co říci závěrem?Snad jen to,že Lucku jako fotografku vřele doporučujeme,je velmi milá,plná energie a nápadů.Fotografie jsou úžasné a co je nejdůležitější,vyjadřují atmosféru,která při focení panovala.Rozhodně jsme se u Lucky nefotili naposledy.
Moc děkujeme:-*

Lucka a Oleg - Rande foto

24. 10. 2011 23:17

Nechat se zvěčnit Lucíkem byl ten nejskvělejší nápad pod sluncem. Luci, jsi ta nejúžasnější fotografka, kterou znám. Celé focení byla pohodička, krásné odpoledne a výsledkem jsou přenádherné fotky. Můžu spolupráci s Lucíkem vřele doporučit, jsi skvělý profesionál a je vidět, že Tě focení baví a naplňuje. Spokojenost na 1 000% !!! :)

Radka, Kuba a Snoopy - Velke diky

16. 10. 2011 22:05

Ahoj Luci, i my se musime pridat a znovu podekovat za uzasny den straveny focenim nasich rande fotek. Ani si nedozes predstavit jak uz se tesime na nas svatebni den a na tvoje fotky!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »